Experienta litoralului romanesc 2017

Anul acesta am fost de mai multe ori la mare decat in ultimii 5 ani adunati. Odata la 2 sau 3 weekenduri tragteam cate o fuga cu gasca pe litoral, fie ca stateam o singura zi, doua sau chiar trei. Deja se creease o obisnuinta din a nu mai merge in cluburile bucurestene ci in cele din Mamaia. Si trebuie sa recunosc ca o parte buna din bugetul care l-am avut la dispozitie in aceasta vara s-a cam dus pe distractie la mare, dar nu-mi pare rau deloc. Chiar a fost o vara super misto si m-am  relaxat la maxim, mai ales ca distractia a fost in toi, fie ca mergeam in statiunea Mamaia sau in Vama Veche.
Trebuie sa recunosc ca am mers de vreo 2-3 ori si in alte statiuni. In unul din weekenduri am fost in Costinesti, acolo unde am mers o buna perioada de timp in trecut. Nu mai este la fel cum era candva. Daca inainte era plin de bucuresteni, se pare ca acestia s-au cam mutat in Mamaia sau in Vama Veche (dupa posibilitati), Costinestiul fiind acum mai mult o statiune pentru cei din zona Moldovei, care vin pe litoralul romanesc din toate toate oraselele posibile.

costinesti-2018

Chiar daca nu am reusit sa pun deoparte nici un banut in toata perioada de vara si de asemenea nu prea am apucat sa-mi iau prea multe elemente vestimentare, trebuie sa sa recunosc ca m-am distrat pe cinste. Totusi nu cred ca voi mai repeta aceeasi experienta si anul viitor, pentru ca a fost foarte costisitor din punct de vedere financiar. A fost anul distractiei, sa zicem, asa ca toate weekendurile petrecute pe plaja, cele 4-5 randuri de piele care le-am dat jos de la bronz si toata cheltuiala pe care am facut-0 in cele 3 luni de vara, vor ramane o amintire placuta, mai ales ca au ramas si cateva amintiri si faze foarte misto din toata aceasta distractie.

Fie ca am fost gasca mare sau doar o singura masina, distractia a fost la ea acasa. Atat eu cat si prietena mea faceam o socoteala cu iesirile la mare pe care le-am avut in ultimii 5 ani si se pare ca anul acesta am fost la fel de multe ori, precum in ceilalti 4 ani anteriori. Desi am fost de cele mai multe ori doar cate una sau doua zile, era suficient ca sa te relaxezi dupa o saptamana agitata si aglomerata.

Acum ne pregatim de intrarea in iarna, iar primul obiectiv este actualizarea garderobei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *