The Harp, un cafe bar pe care il recomand

Cred ca deja sunt trei ani de cand stiu unde exact sa ies atunci cand vreau sa ajung la o plimbare sa beau o cafea/ suc impreuna cu prietenii mei.
Locatia mea preferata este The Harp, localizata in centrul Bucurestiului, la piata Unirii, mai exact langa hotelul Horoscop. Imi place foarte mult aceasta cafenea-bar deoarece are un stil mai rock, preturi accesibile, mancare delicioasa, iar servirea este ireprosabila. O alta cafenea pe placul meu este Readers Cafe. Nu aveti cum sa mergeti pe la piata Iancului (Bulevardul Iancu de Hunedoara),si sa nu ramaneti fascinati de cladirea Metropolis Center,in interior aflandu-se cafeneaua Fresh, cu un design aparte care permite sa ne simtitm confortabil. Aceasta cafenea promite sa fie the next hot spot al Bucurestiului.

Ceea ce imi place cel mai mult la aceasta cafenea este faptul ca flexibilitatea este cuvantul care denumeste si descrie Readers Cafe, atat la modul in care mobila este pozitionata in interior, la orarul de servire al preparatelor comandate, cat si la tipul si calitatea sunetului muzical ascultat. Aceasta locatie imbina foarte bine designul, meniul, cat si servirea astfel incat o sa va doriti mereu sa va reintoarceti.
Din punct de vedere al preturilor preparatelor si bauturilor va pot spune ca raportul calitate pret este accesibil celor cu un buget mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *