Am strans prin casa pentru Paste!

Niciodata nu cred ca am fost asa implicat intr-o activitate de casa cum am fost in ultima perioada. Pastele asta cred ca o sa-l petrec cu fast, pentru cat am tras in ultima saptamana, mai ales ca a trebuit sa facem si niste modificari suplimentare, pe langa curatenia obisnuita. Am mai schimbat si televizorul si mobila din bucatarie, pentru ca erau destul de invechite si aveam nevoie de aceasta schimbare de aer.
Practic au fost 2 saptamani foarte aglomerate, in care am muncit cot la cot cu montatorii de mobila si am spalat parchet si gresie asa cum nu mai facusem de mult timp.

De obicei pentru curatenia de Paste alocam doar cateva ore intr-o zi, pentru ca nu erau prea multe de facut, insa anul acesta a durat aproape 3 zile. Parca nu se mai termina, mai ales ca eram obisnuit cu modul de curatenie anterior.

Dupa ce am petrecut si vreo 6 ore in bucatarie, pentru ca mi-am dorit ca in acest an sa ma ocup eu de tot ce e de gatit, am reusit intr-un final sa ma asez linistit la un pahar de bere si sa ma uit la Champions League. Nu cred ca exista un moment mai indicat pentru a bea un pahar de bere, decat dupa o munca de 3 zile foarte aglomerata.

Una peste alta, cred ca urmatoarea curatenie atat de generala va mai fi tocmai de Craciun, mai ales ca la vara nu am de gand sa stau foarte mult pe acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *