15 lucruri pe care orice parinte le face, dar pe care le detesta din tot sufletul
Atunci când ești mamă, fiecare zi este o nouă aventură; unele sunt pline de râs și bună-dispoziție, altele sunt pline de haos pur, dar majoritatea sunt pline de ambele. M-aș încumeta să spun că majoritatea haosului nostru provine din acele sarcini zilnice enervante care vin cu odată cu adoptarea meseriei de părinte.
Aceste sarcini ne testează răbdarea, ne înnebunesc și fac ca cea mai simplă activitate să se simtă ca și cum încercați să rezolvați un algoritm dificil când tu nu ai nicio tangență cu matematica. După nenumărate conversații cu alți părinți, am fost cu toții de acord că viața de părinte ar fi mult mai grozavă dacă nu am fi fost NICIODATĂ nevoiți să facem vreuna din aceste lucruri care ne sug efectiv de energie:
Schimbarea scutecelor
Schimbarea scutecelor îți smulge energia în toate etapele de dezvoltare a bebelușului, dar mai ales după ce învață cum să se târască. Poți petrece toată ziua alergîndu-l prin casă, mirosindu-l și manevrându-i cu grijă mțnuțele și piciorușele alea fragile. Crede-mă, cel puțin la început, e un adevărat chin. Zici că umbli cu bombe atomice și ți-e teamă să nu se dezamorseze.
Tăierea unghiilor
Cu unghiile subțiri ca de hârtie și cu niște reflexe de mici luptători ninja, tăierea unghiilor este, în cel mai bun caz, super enervantă și, în cel mai rău caz, periculoasă.
Îmbrăcarea
Încă o dată spun, nu e absolut nimic amuzant în activitatea de a îmbrăca părți ale corpului atât de mici. Și care se mișcă atât de rapid.
Hrănirea
Sigur că da, este foarte amuzant să execuți acte de circ, să te prefaci că ești pilot de avion, iar avionul tău este lingura, apoi să-ți subțiezi vocea doar pentru a-i face să mănânce mazărea aia din farfurie.
Îmbăierea
O întrebare: timpul de baie este mai mult pentru ei sau pentru părinți? Pentru că eu, una sfârșesc întotdeaunaudă din cap până în picioare.
Curățarea gâtului unui bebeluș
Ehe, nu știi niciodată ce se poate asunde în acele valuri grăsune de pe gâtul durdului. Ai grijă! Dacă pierzi ceva, știi unde să cauți.
Să speli hăinuțele alea minuscule.
24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Porționarea alimentelor într-o mie de bucăți
Cele mai multe dintre ele ajung, desigur, pe jos, în burtica cățelului sau în cel mai rău dintre scenarii, pe tine.
Programările și vizitele la medic
Febra sau simptomele lor par să dispară în mod miraculos odată ce ajungeți, sau copilul trebuie să facă doamne-ferește vreo injecție și atunci știi sigur că nu o să fii în grațiile lui cât e ziua de lungă.
Răspunsul la „De ce?”
“De ce?” “Dar de ce?” Până la urmă rămâneți fără răspunsuri și totuși vor să știe, „De ce?” Mă pregătesc acum pentru întrebarea inevitabilă, „De unde vin bebelușii?”.
- Somnul copiilor: Soluții pentru a stabili o rutină de somn eficientă
- Alimentația sănătoasă a copilului: Cum să introduci legumele și fructele în dietă
- Cum să îți încurajezi copilul să fie independent: Sfaturi pentru dezvoltarea încrederii în sine
- Revenirea la serviciu după concediul de maternitate: Cum să gestionezi tranziția
- Cum să-ți surprinzi partenerul cu gesturi simple după venirea primului copil
- Protecția solară pentru bebeluși: ghid esențial pentru părinți
- Sfaturi pentru a alege cel mai potrivit nume pentru copilul tau
- Cazare Mamaia Nord? Ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau. la Cazare Mamaia Nord: Cum sa planifici eficient vacanta la mare cu copiii
- Cazare Mamaia Nord la apart hotel prin Roapart Mamaia la Cazare Mamaia Nord: Cum sa planifici eficient vacanta la mare cu copiii
- Magazin apicol Tulcea: beneficiile surprinzatoare ale mierii la Beneficiile unei alimentatii corecte – cum sa administrezi cu incredere miere la copii
- thekid la 8 Reguli de urmat atunci cand vizitezi un nou nascut
- Diana la 8 Reguli de urmat atunci cand vizitezi un nou nascut